Zakaj izbrati nasVpišite se

in pridobite več parov, ki si želijo poroke
na vaši poročni lokaciji.

Body

 

 

Predstavite svojo poročno lokacijo!

Ste ponudnik prečudovite, romantične poročne lokacije in želite privabiti več parov, željnih poroke? 

Potem predstavite svojo poročno lokacijo na poročnem portalu www.porocne-lokacije.si

 

Našim ponudnikom poročnih lokacij ponujamo:

- Predstavitev poročne lokacije na portalu z opisom, fotografijami, zemljevidom in Vašimi kontakti. Parom je na voljo tudi kontaktnim obrazcem, preko katerega lahko direktno komunicirajo z Vami.

- Naši ponudniki poročnih lokacij lahko s 24-urnim dostopom sami urejate svoja besedila in fotografije brez posebnega računalniškega znanja. Lahko pa vse želene spremembe sporočite tudi nam in z veseljem ter brezplačno za želene spremembe poskrbimo mi.

- Poleg predstavitve na portalu www.porocne-lokacije.si našim ponudnikom poročnih lokacij ponujamo še predstavitev na Facebook strani Poročne lokacije, ki beleži preko 6000 všečkov.

Cenik oglaševanja

 
Polletni oglas: 70 €
Enoletni oglas: 110 €
Izpostavitev na portalu: 50 € / leto
 

Cena vključuje oglaševanje preko portala www.porocne-lokacije.si in oglaševanje preko Facebook strani Poročne lokacije, ki beleži preko 6000 všečkov.

DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost (nismo zavezanci za DDV).

Za morebitna naskladnja oz. spore glede avtorstva fotografij, ki nam jih ponudniki poročne lokacije posredujejo, ne prevzemamo nobene odgovornosti.

V kolikor imate dodatna vprašanja glede objave Vaše poročne lokacije ste lepo vabljeni, da nas kontaktirate na e-mail: info@porocne-lokacije.si ali na tel. št.: 031/709-680 in potrudili se bomo, da Vam odgovorimo v najkrajšem možnem času.

 

 

Ikona 2
Ko vaša poročna lokacija privabi neporočeni par…

Ko vaša poročna lokacija privabi neporočeni par, lahko par izpolni kontaktni obrazec in vas kontaktira direktno. E-mail bo poslan direktno v vaš e-mail box.

 

Ikona 4
24-urna dosegljivost

V kolikor želite spremeniti opis vaše lokacije, dodati fotografije ipd. lahko to kadarkoli storite sami in brez posebnega računalniškega znanja.

Ikona 5
Zakaj bi torej še naprej zapravljali svoj denar za neučinkovit marketing?

Porocne-lokacije.si je spletna stan, namenjena direktno parom, ki iščejo svojo sanjsko poročno lokacijo. Porocne-lokacije.si prihrani vaš čas in denar, saj vam ni potrebno investirati v klasični marketing.